Åk inte utomlands för botox och fillers

Fram till 2020 var det vanligt med skönhetsresor till utlandet, för att göra exempelvis hårtransplantationer eller andra ingrepp. Pandemin satte stopp för detta, men även när alla är vaccinerade finns det skäl att avstå. Det går nämligen lika bra att göra såväl små som stora ingrepp på hemmaplan.

Botox i Stockholm

Varför åker vi utomlands? Svaren är naturligtvis många. Det handlar om att sola och bada, uppleva andra länders kultur, inte minst kulturarvet och det kulinariska, se andra typer av natur, och mycket mer. Sedan finns det många som åker utomlands för att göra skönhetsingrepp, eller väljer att kombinera detta med en eller flera av de andra anledningarna. Det är inte helt ovanligt att åka till Polen för en botox-behandling, eller till Lettland för fillers. 
Men på samma sätt som man inte bör gå över ån efter vatten är det onödigt att resa utomlands för botox, fillers eller hårtransplantationer. Det finns bra kliniker på hemmaplan. Om det inte finns någon på den ort där du bor kan du bege dig till kungliga huvudstaden. Där hittar du fillers i Stockholm, och botox kan du läsa mer om här

Skönhets-hemester

2020 var hemesterns år, och hur det kommer att bli sommaren 2021 återstår att se. Kanske kommer de flesta svenskar att vara vaccinerade när semestern börjar. Kanske kommer också de planerade coronapassen att vara på plats. Och kanske kommer andra länder att acceptera svenska turister som med ett sådant pass kan visa att de är vaccinerade. 

Fillers i Stockholm
Men det finns ingen anledning att åka utomlands för att göra skönhetsingrepp som kan göras i Sverige. Väljer du att göra fillers eller botox i Stockholm har du också större möjligheter att få rätt om du och kliniken inte kan komma överens, exempelvis om du är missnöjd med resultatet. Om vi tidigare åkt på skönhetssemester är det dags att istället välja skönhetshemestern.
Rulla till toppen